Inloggen
Winkelmandje

NordicTrack Commercial 2950i loopband - Met gratis montage

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Garantie
Montage op afspraak
Trainingsschema
€ 3.499,00-17 %
€ 2.899,00
Zet op verlanglijstje
Laat u adviseren in één van onze winkels
Levertijd 5-10 werkdagen
Reviews
Gebaseerd op 1 review

Kies tijdens het afrekenen één van de onderstaande cadeaus.

Bidon Fitwinkel 750 ml
Butterfly ABS
Fitwinkel Mini Bal
Onderhoudsset fitnessapparatuur
Gymstick Pre-Cut Kinesiotape - Enkel/Kuit
Gymstick Pre-Cut Kinesiotape - Nek
Gymstick Pre-Cut Kinesiotape - Onderrug
Gymstick Pre-Cut Kinesiotape - Schouder
Fitwinkel shaker
SKLZ Mini bands - Multi-Resistance training band set met mobiele video's
Toevoegen aan favorieten
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen
  • Reviews
  • Gerelateerde artikelen

Artikel omschrijving NordicTrack Commercial 2950i loopband - Met gratis montage

**Tijdelijk met trainingsschema!**

Beleef de mogelijkheden en prestaties van technologische ontwikkeling op de NordicTrack Commercial 2950i loopband. Van het geavanceerde loopvlak tot het aantrekkelijke display, alles aan de 2950i is ontworpen om je fitness doelen dichterbij te brengen. Versterk je hart, verbrand calorieën, verhoog je prestaties en verbeter je uitstraling.

Ontdek de kracht


De sterke 4,25 pk motor laat andere loopbanden ver achter zich. Hij ondersteunt tot 150 kg en brengt een loopvlak van 152 x 55 cm in beweging. Dit is ideaal voor lange hardlopers, maar ook minder lange mensen hebben voordeel van deze prestaties. Deze loopband is ontworpen om kilometers lang te draaien en intensieve oefeningen te doen. Voel je vet verbranden op hoge snelheden en een hoge hellingshoek. De NordicTrack Commercial 2950i loopband heeft een maximum snelheid van 22 km per uur en een hellingshoek van -3% tot 15%. Met de "OneTouch" sneltoetsen heb je de snelheid en hellingshoek altijd direct op het juiste niveau. Met de snelheid breng je ook je hartslag omhoog. Meet het resultaat met de bijgeleverde draadloze BlueTooth borstband of met de handsensoren en ontdek de intensiteit waarop je de beste resultaten haalt. 

Benut de mogelijkheden


Maak hardlopen afwisselend met 40 verschillende programma's, allemaal ontworpen door gecertificeerde personal trainers. 9 van deze programma's zijn gemaakt om calorieën te verbranden, 11 om de intensiteit te verhogen, 10 van de programma's trainen met wisselende snelheden en 10 programma's gebruiken een wisselende hellingshoek. Gebruik de verstelbare "Runners Flex" schokdemper om te wisselen tussen een zachte, dempende band en een harde ondergrond die een stoep of straat nabootst. Gebruik de unieke gemotoriseerde hoogte verstelling om het console met een druk op de knop in een comfortabele positie te brengen. Motiveer jezelf met je eigen hardloopmuziek. Sluit je iPod of MP3 speler aan op de NordicTrack Commercial 2950i loopband en luister naar het heldere geluid van de krachtige 3 inch speakers. Houd jezelf koel met de AutoBreeze ventilatoren. 2 ventilatoren boven en 1 beneden veroorzaken een dubbele luchtstroom die je gehele bovenlichaam afkoelt tijdens het sporten. De ventilatoren passen zich aan op de snelheid en intensiteit van je oefening, maar zijn ook op een vaste stand in te stellen. Naast de ventilatoren, zowel boven als beneden, zitten accessoire vakken waar je ook een bidon of drinkfles in kwijt kan.

Volg je prestaties


Op het scherm van de NordicTrack Commercial 2950i loopband volg je de hellingshoek, verstreken tijd, resterende tijd, geschatte calorie verbranding, geschatte calorie verbranding per uur, afgelegde afstand, aantal verticaal geklommen meters, snelheid, tempo en hartslag. Kies de motiverende track view om je oefening weer te geven op een loopbaan van 400 meter. Je ziet jezelf in deze stand vooruit bewegen, terwijl je ronde tijd en het aantal gelopen rondes duidelijk in beeld staan. Kijk je liever naar iets anders dan gebruik je het 10 inch full color touchscreen om op het internet te browsen, achterstallig werk in te halen of een film te kijken. Allemaal terwijl je sport. Verlies jezelf tijdens het hardlopen in de kwaliteit van het beeld en bereik sneller de moeilijkste fitness doelen. Gebruik de geïntegreerde tablet houder om je prestaties en je afleiding tegelijkertijd in beeld te brengen. Deze tablet houder is verstelbaar zodat je de tablet altijd binnen handbereik is.

Kies voor iFit


iFit is een unieke beleving waarmee je de hele wereld verkent vanuit je woonkamer. Kies je route op Google maps en iFit past automatisch tijdens het lopen de hellingshoek aan om het terrein na te bootsen. Sport met de begeleiding van personal trainers in mooie bestemmingen over de hele wereld. Ontdek een revolutionaire manier om te sporten. Je personal trainers nemen je mee naar dagelijkse oefeningen van de straten van Parijs tot een safari in Afrika. Tijdens het sporten geeft je trainer je tips om je oefening gemakkelijker te maken en je conditie te verbeteren. De iFit Coach App past zich aan op jouw behoefte. Jouw voeding, slaap en dagelijkse activiteit zijn de uitgangspunten voor de fitness doelen die bij jou passen. Spring op je loopband en start je persoonlijke dagelijkse oefening. Bekijk het maaltijd plan voor jouw fitness doel. Gebruik je een activity tracker om je dagelijkse slaap en activiteit te meten, stuur het resultaat dan door naar iFit om je oefeningen en maaltijd plan automatisch bij te werken. Deze loopband is iFit 'enabled'. Dit betekent dat de aansluiting er in zit, maar dat je zelf het online abonnement nog aan moet schaffen door middel van een iFit BlueTooth code of via www.ifit.com om hier gebruik van te maken.

Benut je ruimte


Maak maximaal gebruik van de ruimte in je woonkamer door deze "Space Saver" loopband op te klappen na het sporten. Dit gaat moeiteloos. Het "EasyLift Assist" systeem drukt het gewicht omhoog waardoor je zelf geen kracht hoeft te zetten. Met de transportwieltjes verplaats je de Commercial 2950i gemakkelijk.

Noot: op sommige plaatjes wordt de snelheid aangegeven van 1 tot 12 mijl per uur. Dat is de Amerikaanse versie. De Europese versie van de NordicTrack Commercial 2950i loopband gebruikt snelheden van 2 tot 22 km/u.Documenten

Specificaties NordicTrack Commercial 2950i loopband - Met gratis montage

Apps
Apps
Welke apps zijn er te gebruiken met dit fitnessapparaat
iFIT
Aantal programma's
Aantal programma's
Uit hoeveel verschillende trainingsprogramma's kun je kiezen?
40
Afmetingen (LxBxH)
Afmetingen (LxBxH)
Wat zijn de afmetingen van het apparaat?
196 x 97 x 182 cm
Belastbaar gewicht
Belastbaar gewicht
Wat is het belastbaar gewicht van het apparaat?
150 kg
Borstband bijgeleverd
Borstband bijgeleverd
Wordt er een borstand bijgeleverd?
Ja
Borstband mogelijkheid
Borstband mogelijkheid
Beschikt het apparaat over een borstband mogelijkheid?
Ja
Gebruik
Gebruik
Hoe hoger het gebruik van een fitness-apparaat, hoe steviger en duurzamer het moet zijn. Bedenk goed dat het aantal gebruiksuren al snel oploopt als je de hometrainer met meerdere personen gebruikt. Thuis :1-2 uur per dag, max. 15 uur per week Semi-professioneel : 3-6 uur per dag, max. 40 uur per week Professioneel : onbeperkt gebruik
thuis
Garantie thuisgebruik
Garantie thuisgebruik
Hoe lang is de garantie voor thuisgebruik?
3 jaar garantie aan huis
Service aan huis
Service aan huis
Service aan huis is de periode dat een monteur bij problemen langs komt zonder voorrijkosten in rekening te brengen. Service aan huis is soms korter dan de garantie.
3 jaar service aan huis
Stroomvoorziening
Stroomvoorziening
Het type stroomvoorziening dat een product nodig heeft. Meestal netstroom of batterijen.
netstroom
Type display
Type display
Met een display zijn al je gegevens tijdens en na het sporten af te lezen. Wanneer het fitness-apparaat over trainingsprogramma's beschikt, stel je deze via het display in. Soms is ook de weerstand via het display in te stellen.
LCD touchscreen
Verlicht display
Verlicht display
Is het beeldscherm van dit product voorzien van verlichting? Deze feature maakt het scherm ook in het donker goed leesbaar.
ja
Waterpas afstelbaar
Waterpas afstelbaar
is het apparaat waterpas afstelbaar?
nee
Gewicht fitness toestel
Gewicht fitness toestel
Wat is het gewicht van het toestel?
127 kg
Afmetingen opgeklapt (LxBxH)
Afmetingen opgeklapt (LxBxH)
Wat zijn de afmetingen van het toestel opgeklapt?
98 x 97 x 175 cm
Automatische hellingshoek
Automatische hellingshoek
Is de hellingshoek verstelbaar met de interface bij het display?
ja
Hartslag meting
Hartslag meting
Heeft het toestel handsensoren, of een ontvanger voor een draadloze borstband, om de hartslag te meten?
ja
demping
demping
Hoe beter de demping, des te minder schokken je gewrichten te verduren krijgen. Wanneer je terugkeert van een blessure of moeilijk te been bent, heb je veel baat bij extra demping.
Verstelbare Runners Flex schokdemper
Kleuren display
Kleuren display
Heeft deze loopband een kleurenscherm?
ja
Loopvlak
Loopvlak
Wanneer je tijdens het lopen een kleine afwijking hebt, is het lastiger om in een rechte lijn te blijven lopen. Hiervoor is de breedte van de loopband erg belangrijk. Ben je van nature een 'rechte loper'? Dan kun je ook met een minder brede loopband uit de voeten. Je paslengte is zeer belangrijk bij het bepalen van de juiste loopvlaklengte voor jou. Hoe langer je passen zijn, des te langer je loopvlak moet zijn.
152 x 55 cm
Max. hellingshoek
Max. hellingshoek
Wat is de maximale hellingshoek waarop je dit toestel in kunt stellen?
-3 tot15%
Motor continue vermogen
Motor continue vermogen
Het continu vermogen is het vermogen dat de loopband continu kan leveren. Dit is voornamelijk heel belangrijk bij wandelen, omdat je dan meer tijd op de band doorbrengt.
4.25 pk
MP3 ingang
MP3 ingang
Beschikt dit apparaat over een mp3/aux ingang voor het afspelen van muziek?
Ja
Opklapbaar
Opklapbaar
Is het toestel opklapbaar?
Ja
Quick speed
Quick speed
Met Quick speed, of Quick start, begin je te lopen door op één knop te drukken. Je hoeft dan niet eerst een programma te selecteren.
Ja
Snelheid
Snelheid
De maximale snelheid van de loopband
0 - 22 km/u
Sneltoetsen voor helling en snelheid
Sneltoetsen voor helling en snelheid
Heeft het apparaat toetsen om de snelheid en hellingshoek met één klik op een niveau te brengen?
Ja
Transportwieltjes
Transportwieltjes
Beschikt het apparaat over transportwieltjes?
Ja
Motor piek vermogen
Motor piek vermogen
wat is het motor piek vermogen van het apparaat?
8.50 pk
Extra's
Extra's
Welke extra mogelijkheden heeft dit apparaat?
Ventilators, extra accessoires houder, display met gemotoriseerde hoogteverstelling, internetbrowser
Afmetingen verpakking (LxBxH)
Afmetingen verpakking (LxBxH)
Wat zijn de afmetingen van de verpakking?
213,5 x 62 x 98 cm
Gewicht met verpakking
Gewicht met verpakking
Wat is het gewicht van de verpakking?
153 kg
Monitor weergave
Monitor weergave
Welke meetgegevens worden er op het display weergegeven?
Helling, tijd, calorie verbranding, afstand, geklommen afstand, snelheid, tempo, hartslag
Kleuren
Kleuren
Wat zijn de kleuren van het apparaat?
Zwart, grijs
Materialen
Materialen
Wat zijn de materialen van het apparaat?
Kunststof, metaal
Bidonhouder
Bidonhouder
Beschikt het apparaat over een bidonhouder?
Ja
Tablethouder
Tablethouder
Beschikt het apparaat over een tablethouder?
Ja
Noodstop
Noodstop
Met een noodstop kun je de werking van het product direct beëindigen.
Ja
Compatible met smartphone
Compatible met smartphone
Kun je (vaak met een app) met je telefoon verbinding maken naar je ligfiets en gegevens uitwisselen?
Ja
Connectivity
Connectivity
Heeft het apparaat verbindingsmogelijkheden met andere apparaten, bijvoorbeeld via WiFi of Bluetooth?
iFit Compatible
Ingebouwde speakers
Ingebouwde speakers
heeft het apparaat ingebouwde speakers?
Ja
MerkNordicTrack
CategorieLoopband
EAN Code0043619279399
ArtikelcodeNETL29716
VerpakkingStuk(s)

Gerelateerde artikelen NordicTrack Commercial 2950i loopband - Met gratis montage

VirtuFit Universele Vloermat - Beschermmat Fitnessapparatuur 90 x 200 cm

VirtuFit Universele Vloermat - Beschermmat Fitnessapparatuur 90 x 200 cm

  • Milieuvriendelijk en slijtvast
  • 2 Jaar garantie
  • Voorkomt beschadigingen
€ 39,95 -25 % € 29,95

Reviews NordicTrack Commercial 2950i loopband - Met gratis montage

10/10 1 reviews
Geplaatst op 23-11-2017

Stevige loopband met veel programma's en mogelijkheden. Ik ben erg tevreden met de prestaties.

Schrijf een review

Aantal sterren
     
   
Plaats review

Stel een vraag over NordicTrack Commercial 2950i loopband - Met gratis montage

     

Aanmelden nieuwsbrief

Fitwinkel - SubFooter - Kettler
Fitwinkel - SubFooter - Gymstick
Fitwinkel - SubFooter - Lifefitness
Fitwinkel - SubFooter - Proform
Fitwinkel - SubFooter - NordicTrack
Fitwinkel - SubFooter - Tunturi
Fitwinkel - SubFooter - Flow Fitness
Fitwinkel - SubFooter - Finnlo
© 2017 Fitnessmerken B.V. Alle rechten voorbehouden

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 52 individuele klant beoordelingen op Trustpilot

Fitwinkel - CopyFooter - iDeal
Fitwinkel - CopyFooter - Mistercashe
Fitwinkel - CopyFooter - Visa
Fitwinkel - CopyFooter - Mastercard
Fitwinkel - CopyFooter - Paypal
Fitwinkel - Copyfooter - AfterPay

Winkelmandje

Filter