Inloggen
Winkelmandje

NordicTrack T7.2 Loopband - Gratis trainingsschema

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Garantie
Montage op afspraak
Trainingsschema
€ 999,00
Let op: Artikel is vervallen,
bekijk hier de alternatieven
Zet op verlanglijstje
Laat u adviseren in één van onze winkels
Misschien voorradig in één van de 4 winkels
Reviews
Gebaseerd op 5 reviews

Kies tijdens het afrekenen één van de onderstaande cadeaus.

Bidon Fitwinkel 750 ml
Butterfly ABS
Fitwinkel Mini Bal
Rugbrace
Fitwinkel shaker
SKLZ Mini bands - Multi-Resistance training band set met mobiele video's
Telefoon Sportarmband
Toevoegen aan favorieten
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Accessoires
  • Veel gestelde vragen
  • Reviews
  • Alternatieve artikelen
  • Gerelateerde artikelen

Artikel omschrijving NordicTrack T7.2 Loopband - Gratis trainingsschema

De T7.2 is niet meer beschikbaar. Klik hier voor een soortgelijk model met een hoger belastbaar gewicht, een grotere hellingshoek en een langere garantie aan huis!


*Tijdelijk met gratis trainingsschema*


Fit blijven of gewicht verliezen wordt een stuk gemakkelijker met de NordicTrack T7.2 loopband. Het maakt niet uit of u houdt van joggen, hardlopen of rennen: de   4.5 pk kracht van de motor is meer dan genoeg voor een stevige oefening. De motor haalt snelheden tot 18 km per uur en kan een hellingshoek tot 10% aan. Tijdens het lopen merkt u nauwelijks dat een interne ventilator de motor koelt om oververhitting te voorkomen en de levensduur van de loopband te verlengen. Wat u wel merkt is dat het ruime 51 x 140 cm loopvlak ondersteuning krijgt van een handige schokdemper. Deze 'DualShox' schokdemper veert mee met uw pas op het gedeelte van de band waar uw voeten neerkomen, en geeft juist een stevige ondergrond op het gedeelte van de band waar u zich afzet voor de volgende stap. En wat u na het lopen merkt is dat het trademark 'Space Saver' systeem van NordicTrack ontzettend praktisch is. Niet alleen is de loopband opklapbaar, maar hij staat ook volkomen veilig in opgeklapte toestand; in positie gehouden door een stevige veiligheidspal. Bovendien lijkt het loopvlak ineens niets meer te wegen als het 'EasyLift Assist' systeem zich inschakelt, en u helpt om de loopband op te klappen. Na het opklappen kunt u de NordicTrack T7.2 verplaatsen met de transportwielen om hem aan de kant te zetten.

 

Programma's van de NordicTrack T7.2 Loopband 

Houdt u van afwisselend trainen? De NordicTrack T7.2 loopband heeft 20 programma's om u te helpen. 10 programma's voor calorie verbranding, en 10 programma's om uw fitheid en prestaties te verbeteren door middel van een varierende hellingshoek, snelheid en intensiteit. Al deze programma's zijn ontworpen door erkende personal trainers om het maximale uit uw oefening te halen. Deze oefeningen hebben een vooraf vastgestelde snelheid, tijdsduur en hellingshoek, zodat u alleen nog maar op de startknop hoeft te drukken. Tijdens een oefening de snelheid of hellingshoek aanpassen is trouwens geen probleem. Hiervoor heeft de NordicTrack T7.2 loopband zelfs sneltoetsen op het console. Deze sneltoetsen zijn handig geplaatst in de buurt van het verlichte hoge resolutie display, zodat u meteen het resultaat ziet van een druk op de knop. De snelheid van de loopband wordt hier, net als uw andere trainingsgegevens, weergegeven in een racetrack. Deze simpele animatie is verrassend motiverend om net even dat kleine stukje verder te gaan. Wilt u uw hartslag volgen tijdens het sporten? Houdt dan de hartslagsensor in de handgrepen vast, of draag een Polar borstband (niet inbegrepen bij de T7.2 loopband).

 

Uw eigen afleiding

Luister uw eigen muziek tijdens het sporten. Laat u motiveren door het rijke, heldere geluid van het ingebouwde geluidssysteem van de NordicTrack T7.2. Dit geluidssysteem is heel gemakkelijk te gebruiken. Sluit uw eigen iPod of MP3 speler aan op de geluidspoort en u bent klaar. Leg uw iPod of MP3 speler veilig weg in één van de vakken naast het display om ongestoord te sporten. Leg voor meer afleiding een krant,(audio) boek of laptop op de leeshouder van de T7.2. Deze houder is ook geschikt voor uw iPad. Lees het nieuws, droom weg in een verhaal, of kijk uw favoriete programma terwijl u sport.

 

IFit Live

De NordicTrack T7.2 is een mooie loopband, maar met iFit Live wordt het pas echt bijzonder. iFit Live is een module die u kunt bij bestellen om een hele hoop extra opties op uw T7.2 mogelijk te maken. Met iFit Live kunt u gericht trainen voor een marathon, of uw eigen favoriete route aan de andere kant van de wereld lopen. Teken de route op Google Maps, en zie hoe de helling van de loopband zich aan het terrein aan past. Of download een een route die een ander heeft bedacht. Op iFit Live vindt u een hele community van sporters die routes kunnen ontwerpen, tips kunnen geven en zelfs wedstrijden met elkaar kunnen houden. Maar iFit Live heeft ook professionals. Erkende personal trainers zoals Jillian Michaels, "America's Toughest Trainer", in Amerika bekend van de televisie. Deze professionals zijn er niet alleen voor vragen en advies, maar maken ook nieuwe programma's voor uw NordicTrack loopband. U kunt zelfs hele series programma's automatisch downloaden. Een serie van 8 weken aan programma's voor calorie verlies bijvoorbeeld. Dat is pas doelgericht sporten!


Documenten

Specificaties NordicTrack T7.2 Loopband - Gratis trainingsschema

Aantal programma's
Aantal programma's
Uit hoeveel verschillende trainingsprogramma's kun je kiezen?
20
Afmetingen (LxBxH)
Afmetingen (LxBxH)
Wat zijn de afmetingen van het apparaat?
185x85x149
Belastbaar gewicht
Belastbaar gewicht
Wat is het belastbaar gewicht van het apparaat?
140kg
Borstband mogelijkheid
Borstband mogelijkheid
Beschikt het apparaat over een borstband mogelijkheid?
ja
Gebruik
Gebruik
Hoe hoger het gebruik van een fitness-apparaat, hoe steviger en duurzamer het moet zijn. Bedenk goed dat het aantal gebruiksuren al snel oploopt als je de hometrainer met meerdere personen gebruikt. Thuis :1-2 uur per dag, max. 15 uur per week Semi-professioneel : 3-6 uur per dag, max. 40 uur per week Professioneel : onbeperkt gebruik
Thuisgebruik
Garantie thuisgebruik
Garantie thuisgebruik
Hoe lang is de garantie voor thuisgebruik?
3 jaar
Type display
Type display
Met een display zijn al je gegevens tijdens en na het sporten af te lezen. Wanneer het fitness-apparaat over trainingsprogramma's beschikt, stel je deze via het display in. Soms is ook de weerstand via het display in te stellen.
LCD
Waterpas afstelbaar
Waterpas afstelbaar
is het apparaat waterpas afstelbaar?
ja
Gewicht fitness toestel
Gewicht fitness toestel
Wat is het gewicht van het toestel?
79kg
Afmetingen opgeklapt (LxBxH)
Afmetingen opgeklapt (LxBxH)
Wat zijn de afmetingen van het toestel opgeklapt?
118x86x174
Automatische hellingshoek
Automatische hellingshoek
Is de hellingshoek verstelbaar met de interface bij het display?
ja
Hartslag meting
Hartslag meting
Heeft het toestel handsensoren, of een ontvanger voor een draadloze borstband, om de hartslag te meten?
ja
demping
demping
Hoe beter de demping, des te minder schokken je gewrichten te verduren krijgen. Wanneer je terugkeert van een blessure of moeilijk te been bent, heb je veel baat bij extra demping.
ja
Kleuren display
Kleuren display
Heeft deze loopband een kleurenscherm?
ja
Loopvlak
Loopvlak
Wanneer je tijdens het lopen een kleine afwijking hebt, is het lastiger om in een rechte lijn te blijven lopen. Hiervoor is de breedte van de loopband erg belangrijk. Ben je van nature een 'rechte loper'? Dan kun je ook met een minder brede loopband uit de voeten. Je paslengte is zeer belangrijk bij het bepalen van de juiste loopvlaklengte voor jou. Hoe langer je passen zijn, des te langer je loopvlak moet zijn.
51x140
Max. hellingshoek
Max. hellingshoek
Wat is de maximale hellingshoek waarop je dit toestel in kunt stellen?
10%
Motor continue vermogen
Motor continue vermogen
Het continu vermogen is het vermogen dat de loopband continu kan leveren. Dit is voornamelijk heel belangrijk bij wandelen, omdat je dan meer tijd op de band doorbrengt.
2.25pk
MP3 ingang op
MP3 ingang op
Beschikt dit apparaat over een mp3 ingang?
ja
Opklapbaar
Opklapbaar
Is het toestel opklapbaar?
ja
Quick speed
Quick speed
Met Quick speed, of Quick start, begin je te lopen door op één knop te drukken. Je hoeft dan niet eerst een programma te selecteren.
ja
Snelheid
Snelheid
De maximale snelheid van de loopband
0-18km/u
Sneltoetsen voor helling en snelheid
Sneltoetsen voor helling en snelheid
Heeft het apparaat toetsen om de snelheid en hellingshoek met één klik op een niveau te brengen?
ja
Transportwieltjes
Transportwieltjes
Beschikt het apparaat over transportwieltjes?
ja
Motor vermogen
Motor vermogen
wat is het motor vermogen van het apparaat?
4.5pk
Bidonhouder
Bidonhouder
Beschikt het apparaat over een bidonhouder?
Ja
Tablethouder
Tablethouder
Beschikt het apparaat over een tablethouder?
Ja
Noodstop
Noodstop
Met een noodstop kun je de werking van het product direct beëindigen.
Ja
Connectivity
Connectivity
Heeft het apparaat verbindingsmogelijkheden met andere apparaten, bijvoorbeeld via WiFi of Bluetooth?
iFit Live compatible
Ingebouwde speakers
Ingebouwde speakers
heeft het apparaat ingebouwde speakers?
Ja
MerkNordicTrack
CategorieLoopband
Tags Loopband NordicTrack Loopbandt NordicTrack Loopbant NordicTrack Loopbanden NordicTrack Loopbant NordicTrack Loopbandd NordicTrack Loopbannden NordicTrack Loopband sport NordicTrack Loopband sport en fitness NordicTrack Loopband fitness NordicTrack Loopbanden NordicTrack wandelband NordicTrack lopenband NordicTrack lopeband NordicTrack renband NordicTrack treadmill NordicTrack Treaddmill NordicTrack Treatmill NordicTrack Treattmill NordicTrack Treadmilll NordicTrack loop band NordicTrack loop banden NordicTrack Nordic track Nordiktrack Nordictrak
EAN Code0043619123845
ArtikelcodeNETL79811
VerpakkingSTUKS

Accessoires NordicTrack T7.2 Loopband - Gratis trainingsschema

VirtuFit Universele Hartslagband
€ 49,95 -40 % € 29,95

Gerelateerde artikelen NordicTrack T7.2 Loopband - Gratis trainingsschema

Alternatieve artikelen

Top 10 Product VirtuFit Elite TR-500i Loopband

VirtuFit Elite TR-500i Loopband

  • Belastbaar gewicht: 150kg
  • Loopvlak: 140 x 51cm
  • Snelheid: 0,8 - 20km/u
€ 1.499,00 -33 % € 999,00

Reviews NordicTrack T7.2 Loopband - Gratis trainingsschema

10/10 5 reviews
Geplaatst op 13-02-2014

Ik heb tijdens het zoeken naar een geschikte loopband op volgende punten gelet: grootte loopvlak + pk motor. Aan de hand van vorige reviews hebben we dan de NordicTrack T7.2 aangeschaft (samen met een hometrainer). Tevens heb ik nog contact gehad via email met FitnessMerken.NL en dit is allemaal zeer soepel verlopen. Ook de levering is vlot verlopen.
Ik heb het apparaat nu een 3-tal weken in gebruik en voorlopig bevalt de loopband prima. Loopvlak ruim voldoende en het display met ipod/ipad aansluiting is zeer gebruiksvriendelijk. Het heeft ons wel enige moeite gekost om de loopband op zolder te krijgen (erg zwaar maar dit is tevens de kwaliteit v d loopband). De bijgesloten montage instructies waren erg duidelijk. Qua duurzaamheid is het nog te vroeg om hierover iets te melden.

Geplaatst op 19-01-2014

Mijn man wilde voor de winter toch ook weer hardlopen, voor mij was het meer voor het afvallen en conditie weer opbouwen.
Maar ik ben ook weer begonnen met een hardlooptraining .
Het gaat geweldig op de band, goed lang van afmeting en heel makkelijk in te stellen op snelheid en hoogte. Dat is voor ons ook belangrijk want we lopen 'zomers altijd in de bergen en dan is je conditie ook goed op peil als je begint.
De computer en muziek erbij , dan is het niet saai als je op een plaats staat.
Hij voldoet aan alle voorwaarden die we aan de band stelden.
Een hele vlotte levering . Hartelijk dank.

Geplaatst op 30-12-2013

Uitstekende loopband. Ik wilde toch een loopband van goede kwaliteit. In de winter vind ik het altijd te koud om buiten te hardlopen. Ik ben zeer tevreden over de functies van de loopband. Genoeg programma's waaruit je kunt kiezen. Je kan ook je ipod aansluiten. Ik vind het altijd fijn om te trainen met muziek. Je betaalt iets meer maar deze loopband heeft alles wat je nodig hebt. Ik ben uiterst tevreden

Geplaatst op 24-12-2013

In de afgelopen jaren is hardlopen mijn passie geworden, heerlijk buiten. Maar met intrede van de winter wou ik graag een goede loopband hebben want ik ga minder snel naar buiten nu het zo koud is. De NordicTrack T7.2 is een geweldig apparaat, hij loopt fantastisch. Ik heb zelf gelet op een goede motor, een breed en lange band ivm hardlopen en een muziek aansluiting en een helling mogelijkheid!!

Geplaatst op 23-12-2013

mijn vrouw en ik hadden besloten een loopband aan te schaffen. ik zelf om op hard te lopen en mijn vrouw zocht een lopende band om wat af te vallen. ik zelf heb dus gelet op een groter loopvlak en mijn vrouw is zeer te spreken over de calorie programma's. Display is prettig overzichtelijk en verlicht. Levering zeer goed en snel verzorgd door fitnessmerken! Dank jullie wel!

Schrijf een review

Aantal sterren
     
   
Plaats review

Stel een vraag over NordicTrack T7.2 Loopband - Gratis trainingsschema

     

Aanmelden nieuwsbrief

Fitwinkel - SubFooter - Kettler
Fitwinkel - SubFooter - Gymstick
Fitwinkel - SubFooter - Lifefitness
Fitwinkel - SubFooter - Proform
Fitwinkel - SubFooter - NordicTrack
Fitwinkel - SubFooter - Tunturi
Fitwinkel - SubFooter - Flow Fitness
Fitwinkel - SubFooter - Finnlo
© 2017 Fitnessmerken B.V. Alle rechten voorbehouden

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 52 individuele klant beoordelingen op Trustpilot

Fitwinkel - CopyFooter - iDeal
Fitwinkel - CopyFooter - Mistercashe
Fitwinkel - CopyFooter - Visa
Fitwinkel - CopyFooter - Mastercard
Fitwinkel - CopyFooter - Paypal
Fitwinkel - Copyfooter - AfterPay

Welkom, inloggen

Winkelmandje

Filter